Teixim el Barri prepara acció als Jardins de Can Sumarro

Arriba el bon temps i Teixim el Barri torna a sortir al carrer amb moltes ganes d'omplir de color la nostra ciutat. Aquesta vegada volem engrescar en especial als joves de l'Hospitalet, a participar amb nosaltres en un nou urbanknitting als Jardins de la Biblioteca Can Sumarro.


Jardins de la Biblioteca Can Sumarro de L'Hospitalet. Foto via Diba.

Us animem a experimentar amb el ganxet i a teixir amb nosaltres figures geomètriques, triangles, quadrats, rombes, hexàgons de llana de colors llisos....i a ser protagonistes d'una nova acció col.laborativa que veurà la llum el 27 de Juny, coincidint amb la 6ª edició del Mercat de moda i disseny Jove de la ciutat, que tindrà lloc als jardins de la biblioteca.

Ho tenim tot pensat, així que no patiu, si no en teniu ni idea de què és això del ganxet, no patiu, estem programant diferents tallers on us ensenyarem a teixir figures com aquestes:




Si ja en sabeu de teixir, us animem a que desde casa participeu en aquesta acció i ens feu arribar el material als diferents puns de recollida abans del dia 22 de Juny. 

PUNTS DE RECOLLIDA per a l'acció de Teixim el Barri als Jardins de Can Sumarro

Biblioteca Can Sumarro
Riera de l'Escorxador, 2
08902 L'Hospitalet

Oficina Jove d'Emancipació (La Casa dels Cargols)
Carrer del Llobregat, 127-141
08904 L'Hospitalet

Centre Cultural Sant Josep
Avda. Isabel la Católica, 32
08901 L'Hospitalet

Centre Cultural Bellvitge
Plaça Cultura, 1
08907 L'Hospitalet

Aviat tindreu notícies nostres a través del blog i xarxes socials, amb les dates dels tallers que estem programant a diferents espais de la ciutat. De moment, us deixem uns patrons perque podeu anar treballant desde casa:



Si sou aficionats a les xarxes socials con Instagram, Twitter o Facebook, us animem a etiquetar les fotos de les vostres creacions amb els hastags #teiximelbarri #cansumarro #estiujoveLH o #ganxetjove

Moltes gràcies com sempre per seguir-nos i per col.laborar amb nosaltres.
A teixir!!
Comença el compte enrere per l'acció de Teixim el Barri a Can Sumarro!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada