Teixim el Parc de la Serp

Aquest dissabte passat per fi va ser el dia de la posta en escena!

Podríem penjar aquesta foto i deixar que vosaltres mateixos interpretéssiu com va anar...


I, tot i que segur que trauríeu unes bones conclusions (amb tant de teixit i de color...), us devem una bona crònica, sobretot després de donar-vos tant la pallissa amb el Parc de la Serp!


Com ja sabeu, per aquesta acció, vam estar demanant pompons i flors a tort i a dret i, encara que no sabíeu per a què, hi havia una idea ben elaborada al darrera.



Després de realitzar diverses trobades i tallers (a Barribastall, a la residència SARquavitae Can Buxeres, al Centre Cultural Sant Josep, a la Residència Jericó) i amb la col·laboració de la ONCE,  del Casal Sant Josep i de tothom qui va voler aportar el seu granet de sorra, vam aconseguir un munt de pompons, flors, i pedaços de teixit per a fer el muntatge.




Era tal la quantitat de material que vam aconseguir, que vam decidir començar el muntatge el divendres a la tarda / nit.


El dissabte, ja ben d'hora, va començar a arribar gent.  El Casal Sant Josep, que hi ha al Parc de la Serp, ens van donar suport amb escales, taules, cadires i amb mà d'obra!





El temps va passar volant i, sense gairebé ni adonar-nos-en,  ja havíem penjat tots els teixits en forma de tronc i branques. Els pompons i les flors, moltes fetes per el grup de la rebel·lió de les llanes (Moltes gràcies!), decoraven el nostre tronc de llana i feien de flors i fulles de l'arbre.



Això sí, no podíem descuidar-nos d'aquesta serp tant txula que van teixir a la ONCE amb algunes de les llanes que ens va proporcionar Katia. No podia faltar un bon homenatge al nom del parc!


I així de contentes vam acabar nosaltres (una representació del grup) després de l'èxit de la jornada!

Aquí trobareu més fotografies del dissabte.

I aquí teniu un resum del vídeo que podeu trobar a lhdigital

4 comentaris:

  1. Aplaudiments!! :-))

    Quan penso en les milionades que alguns Ajuntaments es gasten en escultures horribles (probablement fetes per alguna persona propera a algun polític) crec que vosaltres ho feu mil vegades més maco, més alegre, més compartit i sense cobrar ni un duro! ;-))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Assumpta!
      El millor de tot és que ho hem fet entre tots!

      Elimina
  2. Genial!!! Yo también aplaudo estas iniciativas tan chulas, y me encantó poder estar aunque fuera un ratito allí viendo y poniendo algún pompon en estos árboles tan bonitos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Elisabet!
      Esperemos volver a verte en la próxima, nos encanta poneros cara!

      Elimina