Qui som

Som un grup de crafters i bloggers de l'Hospitalet, realitzem labors a mà i compartim les nostres inquietuds a traves de blogs.


Eventualment ens reunim per a intercanviar projectes, tècniques i socialitzar a traves de les nostres aficions. Així sortim de l'espai web i ens mostrem a través d'accions a l'espai públic. Les nostres accions estan obertes a tothom. Convoquem a través de les xarxes socials perquè aquells qui comparteixen la nostra afició es puguin sumar a la dinamització de l'espai públic, en accions que el facin més nostre, fent barri.



La primera acció en l'espai públic de Teixim el barri va ser vestir l'Acollidora per Sant Joan de 2013 (Rbla Just Oliveres de L'H). A les Festes de primavera del 2013 vam folrar 7 arbres de la plaça Lluis Companys. Pel Nadal col·laborem en la campanya Trenca el gel.


A Teixim el barri tenim capacitat per organitzar i realitzar events relacionats amb les labors, tals com tallers i intervencions colaboratives.

2 comentaris:

  1. quina empenta noies!!!

    jo formo part d' luroCraft a la zona de Mataró i rodalies. us hem afegit a la llista de blocs, per veure tot el que aneu organitzant!!

    convidades esteu a venir-nos a veure!!

    http://ilurocraft.blogspot.com.es

    ResponElimina
  2. Hola Guapes ! que xulo el que feu,
    Us volia fer saber que a Verges un poble de la provincia de Girona, ja fa uns anys que celebrem La FIRA I FESTA DE LES LABORS, aquests any cau el dissabte 14 de Juny, , ens encateria que hi fosiu presents i ens mostresiu les vostres habilitats...us paso el bloc de L`Associacó que organitza l'activitat per més informació.
    Salut,i fins aviat !
    http://laborsemporda.blogspot.com.es/

    ResponElimina