Segona trobada per teixir i fer pompons: Dimarts 20 de Gener!

Hola a tots i totes els amics i col.laboradors de Teixim el Barri. Us recordem que encara esteu a temps de participar en la nova acció #teiximelparcdelaserp prevista per el dia 14 de Febrer a L'Hospitalet.
Hem programat un segon taller gratuit per si us animeu a teixir amb nosaltres (recordeu que aquest dijous dia 15, tenim un altre Taller al Barribastall) . 
El proper dimarts dia 20 de Gener farem una trobada al centre  SARquavitae Can Buxeres, la residència per a gent gran de l'Hospitalet que s'ha sumat a la nostra acció colaborativa i ens ha cedit una sala per a l'ocasió.
 . 
Preneu nota: Us esperem dimarts 20 de Gener, a partir de les 18:00 a la Residència SARquavitae Can Buxeres, al Carrer Ametller nº 6 de L'Hospitalet (parada de Metro Can Buxeres).
Aprofitarem per fer flors, pompons i també per a recollir el material que ja tingueu preparat. Cal que porteu ganxet o agulles i nosaltres us guiarem amb diferents patrons. Si sou principiants, no teniu ni idea de ganxet o no heu fet un pompon en la vida, no patiu!! Podeu venir igualment!

Recordeu que, si no podeu venir a cap de les convocatòries que hem organitzat per teixir en grup, com que l'acció s'ha posposat al dia  14 de Febrer, teniu temps de teixir i fer pompons fins a la primera setmana de Febrer i fer l'entrega als puns de recollida.


Si teniu Instagram o Facebook podeu fer servir el hastag: #teiximelparcdelaserp quan parleu de l'acció.

Tota la info amb patrons, tutorials i punts de recollida aquí
Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada